Циркът  е пълен, Мара Отварачката се върна при Миро? Заралийката била

...
Циркът  е пълен, Мара Отварачката се върна при Миро?
Заралийката била
Коментари Харесай

Циркът е пълен: След цялата дандания Мара Отварачката се върна при Миро?

Циркът  е цялостен, Мара Отварачката се върна при Миро?

Заралийката била видяна да кара непретенциозен джип по столичния бул. „ България “ и след това по Околовръстното шосе, където се намира домът на Мирослав Соколов. Не е ясно дали Мария се е прибрала в дома на лихваря или просто е отишла там, с цел да си прибира багажа.

Преди време предприемачът изгони от първокласното си жилище жена си Вая и двете си деца, с цел да заживее в него с фолкаджийката, напомнят съседи на пишман фамилията.

Каквато и да е повода Мария още веднъж да се мотае в жилището на брачен партньор номер три, хората са изумени.При състояние, че е била физически и душевен измъчвана, и даже заплашвана с револвер.

„ Трябва доста да е огладняла и да е подготвена да търпи унижения, пердах и след това за отплата дарове и лъскави движимости и почивки, с цел да се върне при този бияч. Ама човек самичък избира пътя си, като й харесва по този начин, да го търпи, а не след това да занимава полиция и общност със себе си “, разясняват в мрежата.

А в съда наглостта на Миро Дзвера стигна до такава степен, че той отхвърля да е тукатил Мария.

„ Аз я обичам, не желая да я нараня “, споделил Мирослав пред магистратите. И стана ясно, че двамата с Мара Отварачката обичали по-твърдите милувки в леглото, поради което била цялата дандания.

Да се чудиш и маеш да ги съжаляваш ли или да ги порицаваш?!

Инфо: Лупа.бг

Тагове: Мара Отварачката Мария съд бой Миро Дзвера Мирослав Соколов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР